en-USfr-FRtr-TRit-ITes-MX

Esans Yağları

Bitkilerin kendilerine has kokuları bitki özlerinden gelir; esans yağları da içlerinde bu bitki “özlerini” içermeleri bakımından “esastır”.

İlk olarak dikkatli bir buhar damıtımı işleminden ve bunun yanı sıra soğuk pres işleminden geçirilen en saf esans yağları çıkartıldıkları bitkilerden çok daha güçlüdür.

Parfümlerde, kozmetik ürünlerinde, sabunlarda ve benzeri ürünlerde; yiyecek ve içeceklere aroma katmak ve tütsülere ve temizlik ürünlerine koku vermek için kullanılırlar.

Ürün geliştirme çalışmalarınız için aroma çözümleri yaratmaya çalışıyoruz.

Ürün kataloğumuz üretim çeşitliliğimizin sadece bir örneği.

Özel bir formüle mi ihtiyacınız var? O halde izin verin yiyecek veya içecek uygulamanız için eşsiz bir aroma ya da esans hazırlayalım

"A"

  • Acı Badem
  • Anason

"B"

  • Bergamot Aroması
  • Beyaz Nane

"C"

  • Cassia

"G"

  • Greyfurt
  • Gül

"K"

  • Karanfil
  • Kimyon
  • Kiraz
  • Kişniş
  • Konyak

"F"

  • Fındık
  • Floral
  • Forest Greens
  • Frambuaz
  • Frambuaz Guava
  • Frezya

"L"

  • Lime
  • Limon

"M"

  • Mace
  • Mandalina
  • Menekşe
  • Mentol
  • Muskat

"N"

  • Nane

"O"

  • Okaliptus

"P"

  • Portakal

"S"

  • Sassafras
  • Satsuma Mandalina

"T"

  • Tarçın

"W"

  • Wintergreen

"Y"

  • Yasemin
  • Yeşil Nane
  • Yıldız Anason

"Z"

  • Zencefil